Iaşi: Păcăliţi cu telefonul de la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefoane mobile descoperite în puşcărie (Foto arhivă)
Telefoane mobile descoperite în puşcărie (Foto arhivă)

Un deţinut din Penitenciarul Bacău, acuzat că a păcalit din spatele gratiilor mai mulţi oameni de afacere, va da socoteală în faţa judecătorilor.

Valentin Dudău (36 de ani) este acuzat de procurorii ieşeni că, folosindu-se de un telefon mobil, ar fi sunat la mai mulţi patroni cărora le-ar fi spus că este de la Protecţia Consumatorului şi că tocmai le-a rezolvat în mod favorabil o plângere îndreptată împotriva firmei respective. După care, mai spun anchetatorii, îşi ruga interlocutorii ca atunci când veneau să-şi ridice actele să-i aducă şi o cartelă de telefon mobil, de la care le cerea codul de încărcare.

Procurorii susţin că deşinutul ar fi dat nu mai puţin de 37 de astfel de telefoane şi că unii dintre cei contactaţi chiar i-ar fi îndeplinit dorinţa. Sesizaţi, oamenii legii i-au ascultat telefonul iar în luna martie, în urma unei percheziţii, au găsit telefonul buclucaş şi un ziar cu anunţuri de unde, cel mai probabil, deţinutul lua numerele la care suna. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pentru înşelăciune

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite