Iaşi: Opărit de vecină pentru că îi lua soţul la băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a refuzat internarea
Bărbatul a refuzat internarea

Un bărbat de 40 de ani din Păuşeşti a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feţei, pieptului şi mâinilor după ce o vecină a încercat să-i „cuminţească" pe el şi pe soţul ei care consumau alcool peste măsură

Bărbatul a fost tratat de urgenţă de medici, dar a refuzat internarea. „Pacientul a fost preluat în Unitatea de Primire Urgenţe de o echipă mixtă de medici şi a fost dus în sala de operaţii. Prezenta arsuri cauzate de lichid fierbinte la nivelul feţei, toracelui şi membrelor toracice. În ciuda avertizărilor medicilor privind riscurile şi complicaţiile care pot apărea, bărvbatul a refuzat internarea", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului „Sfântul Ioan" Iaşi.

Citeşte şi:

Iaşi: A ajuns la Urgenţe în urma exploziei unei centrale termice

Iaşi: Mamă şi copil, arşi de la o butelie

Iaşi: O familie a ajuns în spital de la o butelie

O altă tânără de 24 de ani din Iaşi a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să-şi încălzească picăturile pentru urechi în cuptorul cu microunde. Recipientul a explodat şi i-a provocat arsuri la nivelul mâinilor. În prezent, pacienta este în sala de operaţii.

Medicii recomandă ca în cazul arsurilor, printre măsurile de prim ajutor se numără expunerea zonei arse sub un jet de apă rece pentru aproximativ 20 de minute şi aplicarea unor pansamente. Nu este recomnadată aplicarea cremelor peste rană.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite