Iaşi: Ofiţer de poliţie, în boxa acuzaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe Liviu Cernat, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, pentru infracţiunea de trafic de influenţă. Judecătorii Curţii de Apel Iaşi vor decide dacă acesta este sau nu vinovat de acuzaţiile formulate de procurori împotriva sa.

CIteşte şi: Iaşi: Ex-poliţistul reţinut pentru luare de mită şi trafic de influenţă a fost pus în libertate (UPDATE)

Liviu Cernat este acuzat de anchetatori că în luna septembrie, în calitate de ofiţer de poliţie, ar fi cerut de la reprezentantul unei societăţi de pază şi protecţie 3.000 lei.

Omul legii i-ar fi promis în schimb că va obţine în regim de urgenţă documentaţia necesară pentru eliberarea licenţei de funcţionare a firmei de pază. Procurorii anticorupţie mai spun că poliţistul ar fi lăsat să se înţeleagă că banii vor ajunge la un ofiţer de la Inspectoratul General al Poliţiei Române care trebuia să elibereze licenţa respectivă.

„ La 22 septembrie, Cernat Liviu - Costel a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie după ce a primit de la denunţător suma de 2.000 lei din cei 3.000 solicitaţi", se arată într-un comunicat al DNA.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite