Iaşi: Oferte la terasă pentru Mondialele de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, timp de o lună, microbiştii ieşeni vor fi conectaţi la cea mai importantă competiţie fotbalistică din lume. Pentru ei, patronii localurilor au pregătit zeci de surprize: preţuri mici la bere, plasme uriaşe şi meniuri speciele.

Miile de microbişti din oraş care vor să „savureze“ de astăzi, timp de o lună, meciurile Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, o pot face în aer liber.

Zeci de patroni de localuri au pregătit, odată cu startul aşteptatei competiţii, surprize din cele mai atractive pentru iubitorii sportului rege.
De exemplu, la Magic Sport Pub din Tudor Vladimirescu, un local cunoscut în Iaşi pentru profilul său sportiv, clienţii îşi pot încuraja echipele favorite pe 240 de scaune inscripţionate pe spate cu numele şi numărul de pe tricou ale unor fotbalişti celebri.

Separeul microbiştilor

Tot aici, clienţii au la dispoziţie şapte televizoare, zece plasme şi un videoproiector. Sport Pub mai este împânzit şi cu zeci de tricouri originale şi sute de fulare şi fanione.

„Berea la metru costă 35 de lei pentru 11 halbe. În perioada Campionatului Mondial vor fi promoţii şi concursuri cu premii organizate de sponsorii noştrii“, a explicat Adi de la Sport Pub. Şi restaurantele au făcut pregătiri speciale pentru Mondialele de Fotbal. Localul La Dolce Vita a amenajat un sector special cu 40 de locuri pe canapele, dedicat microbiştilor, denumit „Fan Zone“. „Avem un meniu pentru patru persoane, în valoare de 30-39 de lei. De aceşti bani, clienţii primesc, pe lângă bere, şi un platou cu gustări“, a spus una dintre angajatele localului.

Fanii, atraşi de distracţia în aer liber

Microbiştii care vor să vadă meciurile în apropiere de locuinţele lor, pot opta pentru terasele de cartier. Un exemplu este La umbreluţe din Dacia.

Aici, din această seară, iubitorii fotbalului au la dispoziţie 50 de locuri şi un televizor, chiar şi în separeul pentru nefumători. „Chiar dacă nu o să vedem echipa României la acest turneu final, nu o să scap nicio ocazie să urmăresc fotbal de calitate la o terasă din oraş. Cel mai distractiv este să fii alături de prieteni când te uiţi la un meci“, a declarat Costel Mocanu, ieşean.

Cât costă o bere
- Terasa La umbreluţe - de la 3 lei în sus;
- Restaurant La Dolce Vita - de la 4 lei în sus;
- Magic Sport Pub - de la 3,5 lei în sus.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite