Iaşi: Ofertă zilnică de joburi la Forţele de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii vor putea afla zilnic ce locuri de muncă sunt vacante în judeţ, în conformitate cu studiile şi pregătirea lor profesională.

Pentru a veni în sprijinul şomerilor ieşeni, dar şi a celor care doresc să îşi schimbe locul de muncă, instituţia va publica în fiecare zi pe site-ul propriu dinamica slujbelor vacante.

1.000 de ieşeni s-au angajat în decembrie

„Piaţa muncii este într-o schimbare permanentă. De aceea am decis să postăm zilnic pe site locurile vacante. Nu vom mai afişa numărul de joburi care sunt libere, ci doar numele angajatorului, datele de contact ale acestuia şi poziţia pe care caută să o completeze. Am luat această decizie deoarece numărul de slujbe libere se schimbă de la o zi la alta", a explicat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi.

Studenţii ieşeni, chemaţi la lucru în Germania cu bani de acasă

Astfel, în prezent, pe pagina de web a instituţiei ieşenii şomeri pot vedea oferta actualizată a joburilor disponibile. Cei cu studii superioare au acces la 41 dintre cele 637 de locuri de muncă vacante.

169 de posturi sunt oferite de angajatori din domeniul serviciilor, 16 de cei din construcţii, 138 de către companiile din industrie şi 314 de cele care activează în domeniul confecţiilor.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite