Iaşi: Oferta de joburi în Danemarca - 60 de ore pe săptămână şi cazare la cortul adus de acasă, contra cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna martie ieşenii vor putea participa la o bursă a locurilor de muncă organizată de angajatori din Danemarca.

200 de joburi pentru „căpşunari" şi altele 10 pentru şoferi. Aceasta este oferta cu care angajatorii din domeniul agricol din Danemarca îi aşteaptă pe ieşeni la târgul de joburi ce va avea loc pe 10 martie la Bucureşti.

Astfel, ieşenii care vor să plece la cules de căpşuni trebuie să se pregătească pentru un program încărcat. Pentru 20 până la 60 de ore pe săptămână aceştia vor fi plătiţi cu sume între 10 şi 15 euro pe oră, în funcţie de cantitatea de căpşuni culeasă.

De asemenea, cei care doresc să lucreze în Danemarca trebuie să îşi planifice şi să îşi plătească singuri transportul către ţara în care vor munci şi înapoi în România. Nici cazarea nu va fi asigurată de către angajatori. Aceştia îi avertizează pe ieşeni să îşi aducă haine groase şi corturi, pentru care vor plăti chirii cuprinse între 2 şi 10 euro pe zi.

Studenţii ieşeni, chemaţi la lucru în Germania cu bani de acasă

Vârsta minimă pe care trebuie să o aibă viitorii salariaţi este de minim 18 ani. De asemenea, angajatorii caută persoane care să fie obişnuite cu munca fizică grea şi care au mai avut experienţă în lucrul în domeniul agricol. De asemenea, sunt solicitate şi cunoştinţe medii de limba engleză. Aceasta este, de altfel, şi una dintre condiţiile eliminatorii de selecţie.

Astfel, ieşenii care doresc să lucreze la cules de căpşuni în Danemarca, între lunile mai - august se pot adresa consilierilor din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite