Iaşi: O pană de curent a blocat activitatea la Judecătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă avaria a survenit joi seară, reprezentanţii E.On Moldova Distribuţie au aflat de pană tocmai vineri dimineaţă de la reporterii „Adevărul"

UPDATE ORA 11.50: Pana de curent nu a afectat numai clădirea Judecătoriei Iaşi, ci şi blocurile din zonă. Locatarii au reclamat întreruperea curentului electric încă de la ora 2.00, vineri dimineaţă, dar spun că nimeni nu a răspuns la dispecerul E.On, unde au sunat în permanenţă.

ORA 13.30: Reprezentanţii E.ON Moldova Distribuţie au explicat că avariile s-au produs pe fondul unei creşteri semnificative a consumului de energie electrică într-o perioadă scurtă de timp.

„Au avut loc mai multe avarii în sistemul de distribuţiei de energie electrică din zona centrală a municipiului Iaşi, delimitată de Judecătoria Iaşi şi complexul Palas.

Echipele au intervenit încă din cursul nopţii pentru remedierea defecţiunilor. La această oră, se lucrează în continuare pentru reluarea alimentării cu energie electrică a consumatorilor afectaţi“, au spus reprezentanţii E.ON.

În loc să se ocupe de procesele aflate ordinea zilei de vineri, angajaţii Judecătoriei Iaşi şomau pe holurile instituţiei, din cauza unei pene de curent. Avaria durează încă de joi noapte, dar reprezentanţii E.On Moldova Distribuţie nu aveau idee de problemă nici vineri dimineaţă.

„Nu am nicio informaţie legată de această pană. Urmează să ne informăm asupra incidentului", s-a rezumat să declare Corneliu Zaiţ, purtător de cuvânt al instituţiei, după ce a fost contactat de reporterii „Adevărul".

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite