Iaşi: O femeie înecată cu o bomboană a ridicat elicopterul SMURD în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până să ajungă la destinaţie, rudele femeii au reuşit s-o resusciteze folosind indicaţiile transmise de medici la telefon. Elicopterul a fost deviat apoi în zbor către Bârlad pentru a ajuta un bărbat care a suferit un infarct miocardic acut.

Mobilizare importantă de forţe la SMURD joi dimineaţă. Medicii au fost informaţi că o femeie de 58 de ani din localitatea Şipote intrase în stop cardio-respirator din cauza unui obiect care îi blocase căile respiratorii.

„A fost mobilizat un echipaj de Ambulanţă de la Vlădeni şi elicopterul SMURD de la Iaşi care avea un medic la bord. Între timp, rudele femeii care sunaseră la 112 au primit indicaţii la telefon penttru resuscitarea pacientei. În momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului, femeia îşi revenise şi îşi reluase respiraţia de una singură", a explicat Diana Cimpoieşu, medic coordonator la SMURD Iaşi.

Mai citiţi:

Iaşi: Cadou dureros de 8 Martie între femei: O şoferiţă a lovit cu maşina o tânără pe trecerea de pietoni (VIDEO)

Iaşi: Alarmă falsă! Echipajul SMURD a fost chemat să salveze un manechin

Femeia a fost totuşi preluată de echipajul de Ambulanţă şi adusă la Iaşi pentru a i se face investigaţii amănunţite.

Elicopterul SMURD nu a mai ajuns la Şipote, dar nici nu s-a întors la Iaşi pentru că a fost solicitat în zbor la Bârlad pentru a prelua un bărbat de 43 de ani care a suferit un infarct miocardic acut.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite