Iaşi: O botoşăneancă a fost condamnată pentru că a vândut biletele veteranilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcela Lăcrămioara Scarlaciuc (41 de ani) a fost condamnată ieri de magistraţii Judecătoriei Iaşi la 3 ani cu suspendare pentru înşelăciune. Dacă este nemulţumită de sentinţă femeia poate face apel.

Femeia a fost acuzată de procurori, la sfârşitul anului 2008, că a cumpărat cu sume infime mai multe bilete pentru transportul feroviar de la veteranii de război. Apoi utiliza tichetele pentru a lua înoţitori.

Potrivit rechizitoriului, Scarlaciuc a cumpărat în 2008 de la un veteran pe care l-a abordat în Gara de Nord din Bucureşti 30 de tichete cu 400 de lei. Ulterior s-a întors la Iaşi, unde a acostat la casa de bilete din Gară cinci persoane cărora le-a propus să-i ia ca însoţitori până în capitală. Pentru acest serviciu călătorii au scos din buzunar 30 de lei. 

Femeia a fost acuzată şi că a mai completat legitimaţii cu date de identitate false. Astfel, aceasta a fost depistată de două ori de controlori în trenul Iaşi- Bucureşti Nord  şi pe lângă biletele de călătorie gratuite avea la ea o legitimaţie emisă de Liga Veteranilor „General Moise Groza" din Caraş Severin, pe numele unei văduve de veteran, dar cu o fotografie de a ei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite