Iaşi: Noaptea BMW-urilor fantomă, la vama Sculeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismele de lux cu probleme cu fost identificate în timpul controlului (Foto arhivă)
Autoturismele de lux cu probleme cu fost identificate în timpul controlului (Foto arhivă)

Poliţiştii de la punctul de trecere a frontierei Sculeni au descoperit ieri seară două autoturisme de lux marca BMW, unul furat iar altul radiat din circulaţie încă de anul trecut.

În primul caz, oamenii legii au avut suspiciuni asupra seriei de şasiu a unui BMW 520i, condus de un bucureştean. La o verificare mai atentă, poliţiştii au constatat că maşina fusese furată din Italia. Şoferul a spus că achiziţionase autoturismul  la sfârşitul lunii trecute şi încheiase toate actele cu fostul propietar, fără să ştie de unde provenea maşina. BMW-ul, evaluat la 7.000 de euro a fost confiscat de poliţiştii de frontier iar şogferului i-au întocmit dosar penal pentru complicitate la furt calificat.

Puţin mai târziu, la ora 22.00, un alt BMW, de aceast dată model X5, le-a făcut cu ochiul poliţiştilor de la Sculeni. După ce au cercetat actele prezentate de şofer, au constatat că maşina era radiată din circulaţie din iulie anul trecut. Deşi le-a spus poliţiştilor că nu ştia de acest lucru şi că luase maşina dintr-un târg contra sumei de 34.000 de euro, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite