Iaşi: Neurochirurgii decid astăzi când îl operează la cap pe interlopul Puiu Mironescu (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii de la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Ioan“ aşteaptă astăzi vizita unor medici de la Spitalul de Neurochirurgie pentru a-l consulta pe interlopul nemţean Puiu Mironescu, bătut în urmă cu o săptămână la Bacău de mai multe persoane cu bâte de baseball. Acesta prezenta 10 fracturi la mâini şi picioare care au fost operate timp de şapte ore de 16 cadre medicale. 

Ora 16.30 Puiu Mironescu va mai rămâne câteva zile internat la Spitalul de Urgenţe, după care va fi transferat la Neurochirurgie pentru a fi operat la cap. „A venit un neurochirurg care i-a făcut un examen la computer tomograf. Pacientul este stabil, conştient, nu au fost depistate probleme. Nu s-a hotărât transferul lui la Neurochirurgie“, a spus doctorul Paul Sârbu, directorul medical şi purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Ioan“ Iaşi.

Ora 10.00 Puiu Mironescu s-a ales în urma bătăii încasate cu o rană la cap care trebuie operată. Medicii specialişti îl vor vizita astăzi şi-l vor consulta pentru a vedea dacă se impune o intervenţie de urgenţă.

Citeşte şi:

Iaşi: Doctorul care l-a operat pe interlopul Puiu Mironescu: „Este o persoană foarte rezistentă!“

Iaşi: Operaţia interlopului Puiu Mironescu s-a încheiat după 7 ore. 16 medici s-au chinuit să-i salveze mâinile şi picioarele

„Astăzi o să vină cineva de la Neurochirigie pentru a vedea dacă trebuie operat sau mai poate sta la noi să se refacă după ampla operaţie pe care a avut-o la membrele superioare şi inferioare“, a declarat doctorul Paul Sârbu, directorul medical al Spitalului „Sfântul Ioan“ şi membru al echipei de medici care l-au operat pe interlopul nemţean.

Mai urmăreşte şi:

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre bătaia încasată de Puiu Mironescu : „Este posibil să fie Ţâţă” (VIDEO)

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre răfuiala de la Bacău: „Doar Poliţia putea spune unde era Puiu Mironescu”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite