Iaşi: Moroşanu a dat samba pe kick boxing (Galerie FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt câştigător al concursului „Dansez pentru tine", „Moartea din Carpaţi" a revenit la antrenamentele de K1 alături de Sebastian Ciobanu. Cei doi prieteni legitimaţi la Cotnari-Scorpions Iaşi se pregătesc din greu pentru Grand Prix-ul de pe 21 mai de la Bucureşti.

Au mai rămas numai cinci zile până când luptătorii Cătălin Moroşanu şi Sebastian Cioban, legitimaţi la clubul Cotnari-Scorpions Iaşi, vor participa la Grand-Prix-ul de la Bucureşti.

Pentru cei doi prieteni, ultimele luni s-au dovedit a fi cele mai agitate din cariera lor competiţională. Deşi avea deja un capital important de simpatie, Cătălin Moroşanu a devenit şi mai popular în inimile românilor după participarea sa la concursul „Dansez pentru tine", pe care l-a şi câştigat.

image

Cătălin execută un high kick

„Vă spun sincer că nu mă aşteptam să rezist atât de mult încât când am ajuns acolo afară ningea iar când am plecat ieşise iarba şi era cald", mărturiseşte „Moartea din Carpaţi", care se simte totuşi uşurat vă a terminat antrenamentele de dans şi a revenit la pregătirea normală unui luptător de K1.

image

Cătălin Moroșanu se antrenează cu prietenul său Sebastian Ciobanu

„Am reuşit să câştigăm la dans pentru că am format o echipă şi s-a văzut latura umană a grupului nostru. La fel şi la K1, chiar dacă intră numai unul singur în ring, este nevoie de o echipă. Fără maestrul Mihai Constantin sau un coleg puternic precum Sebastian Ciobanu nu aş fi ajuns aşa de departe. Sunt fericit totuşi că am terminat cu dansul şi că m-am întors acasă, alături de cei dragi, pentru că simt că am reintrat în normalitate", spune Cătălin.

image

Antrenamentele celor doi luptători nu sunt deloc ușoare

„Moartea din Carpaţi" va avea însă o misiune teribilă în supermeciul de pe 21 mai. „Mă voi bate cu olandezul Errol Zimmerman, numărul patru în lume. Chiar dacă sunt foarte obosit de la dans nu vreau să mă ascund în spatele acestui fapt pentru că nu este o scuză. Indiferent dacă înving sau pierd, vreau să le ofer românilor un meci la finalul căruia să îmi spună lumea «bravo, Moroşanu!»", a spus Cătălin.

image

Cea mai tare K1 din ţară

Grand-prix-ul de K1 de la Bucureşti, programat pe 21 mai, va fi cea mai importantă competiţie de acest gen care s-a desfăşurat până acum în România. Pe lângă supermeciuri, gen Moroşanu contra Zimmerman, în cadrul piramidelor vor avea loc meciuri de trei runde a câte trei minute fiecare, la care vor participa nume grele din K1 precum Mighty Mo, Freddy Kemayo, Alexey Ignashov, Sergii Laschenko şi ieşeanul Sebastian Ciobanu. Pentru a câştiga finala, unul dintre concurenţi va trebui să câştige toate cele trei meciuri pe care le are de disputat.

image
Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite