Iaşi: Milionarul de la Loto ia pământurile datornicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Cazacu (39 de ani), care în 2008 a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto, execută patru ieşeni în contul unei datorii de 300.000 de lei.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au admis ieri cererile de executare silită a patronului unei firme de construcţii , care a împrumutat bani de la milionar, şi a celor care s-au pus garanţi pentru el.

Astfel, executorul judecătoresc urmează să scoată la licitaţie patru terenuri pentru Ca Mihai Cazacu să-şi recipereze 300.000 de lei. Acesta i-ar fi împrumutat în martie 2009 patronului unei firme de construcţii banii şi au încheiat un contract la un notariat din Iaşi. Administratorul se angaja să-i restituie lui Cazacu împrumutul în trei luni.

Pentru a lua banii ieşeanul şi soţia lui au garantat cu două terenuri în Rediu de 1.500 metri pătraţi şi unul de 355, 66 metri pătraţi, iar nişte cunoştiinţe ale acestora cu 984,02 metri pătraţi păşune în zona Bucium. După ce l-a aşteptat o perioadă pe datornic, la sfârşitul lunii august ieşeanul s-a adresat executorului judecătoresc.

Mai citiţi:

Iaşi: Milionarul de la Loto aleargă după datornici (UPDATE)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite