Iaşi: Mii de moldoveni la preselecţia X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldovenii care vor să-şi facă vocea auzită şi să devină superstaruri pot participa la competiţia organizată la Iaşi, pe 4 iunie.

Preselecţia de la Iaşi va fi organizată la Centrul Expoziţional Moldova, aflat la ieşirea din oraş, în CUG. Persoanele care au talent muzical se mai pot înscrie online, pe site-ul oficial al spectacolului sau prezentându-se direct la audiţie.

Concurenţii trebuie să ajungă mai devreme de ora 9.00, atunci când vor începe audiţiile, şi să aibă asupra lor un act de identitate sau să fie însoţiti de părinţi dacă sunt minori. Participanţii vor putea cânta orice melodie însă doar vocal, fără a fi acompaniaţi de instrumente, suport muzical sau negative.

Organizatorii aşteaptă peste 4.000 de participanţi la preselecţia de la Iaşi, care se vor „bate“ să intre în competiţia pentru premiul cel mare, în valoare de 200.000 de euro. Selecţionarea concurenţilor din Moldova se va face în două etape, prima pe 4 iunie, la Centrul Expoziţional Moldova, iar a doua pe 2 iulie la Casa de Cultură a Studenţilor.

Publicul, antrenat de vedete şi un MC
În acest sfârşit de săptămână, publicul este aşteptat pe platoul exterior al Centrului Expoziţional, acolo unde un MC şi o serie de vedete vor antrena mulţimea prin dans şi muzică în intervalul orar 8.00-16.00.

Pentru buna desfăşurare a concursului, Primăria Iaşi va monta 90 de metri de garduri metalice aşezate în formă de „s“, va aduce 20 de toalete ecologice şi un autovehicul pentru a permite filmarea de la înălţime a evenimentului.

Pentru etapa a doua de preselecţie, de la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, organizatorii au solicitat şi oprirea circulaţiei rutiere în rondul giratoriu de la Fundaţie timp de o oră şi jumătate pentru ca juriul să fie filmat atunci când intră în clădire.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite