Iași: Mii de ieșeni au sărbătorit Revelionul în stradă pe un ger cumplit (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 10.000 de ieșeni au făcut față temperaturilor scăzute de vineri noaptea pentru a sărbători Revelionul în stradă împreună cu prietenii, familia și cele șase trupe pe care municipalitatea le-a adus pe scena din fața Palatului Culturii.

Vezi aici cum s-au distrat ieșenii la petrecerea de Revelion din fața Palatului Culturii (GALERIE FOTO)

Iaşi: Artişti navetişti în Moldova de Revelion

Revelion de stradă de 50.000 de euro la Iaşi

Revelionul în stradă a început după ora 21.00 cu prestația celor trei membri ai formației Hi-Q. La acea oră, doar 1.000 de ieșeni erau adunați în centru.

La ora 22.00, spiritele au fost incinse de trupa DJ Project și Giulia, care a încântat publicul cu cele mai cunoscute melodii.

După jumătate de oră, pe scenă a urcat Mateo.

image

Înainte cu o oră de miezul nopții, mii de ieșeni au ieșit din case și s-au îndreptat spre Palatul Culturii. Pentru a rezista gerului, aceștia s-au îmbrăcat bine și s-au înarmat cu câte o sticlă de șampanie.

DJ Ryno și Sylvia,  împreună cu cele două dansatoare îmbrăcate prea sumar pentru gerul de afară, i-au pus în mișcare pe ieșeni.

„Este foarte frig. Dansăm ca să nu înghețăm. Îmi plac formațiile care au venit în această seară și mă distrez cu prietenii mei“, a spus Răzvan Ursache, un tânăr din Iași.

image

La concert au venit mii de persoane, de diferite naționalități.

image

Până aproape de miezul nopții, aceștia au interpretat hiturile, după care DJ Ryno a încântat publicul cu mixuri după melodii foarte populare, precum Dansul pinguinului.

La trecerea în 2011, miile de ieșeni au desfăcut șampaniile și au cinstit pentru Noul An, timp în care au admirat focul de artificii care a iluminat tot cerul și Palatul Culturii. Spectacolul de lumini a fost însă mult mai scurt decât a fost anunțat de șefii Primăriei.

image

Deși au plătit 16.000 de euro pentru 17 minute de artificii, ieșenii s-au putut bucura doar de 14 minute.

După miezul nopții pe scenă au mai urcat Arsenie și DJ Sava și Raluca, petrecerea din fața Palatului Culturii terminându-se în jurul orei 1.00.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite