Iaşi: Membrii reţelei Corduneanu suspectaţi că ameninţă poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membri ai clanului Corduneanu la instanţa de judecată
Membri ai clanului Corduneanu la instanţa de judecată

O parte din membrii clanului ieşean ar fi ameninţat o serie de poliţişti şi reprezentanţi ai autorităţilor. Acesta este unul din motivele pentru care procurorii DIICOT Iaşi au cerut prelungire măsurii de arest preventiv a celor 14 membri ai reţelei cercetaţi pentru trafic de persoane, înşelăciune, spălare de bani şi şantaj.

„Existenţa unor indicii despre un posibil ascendent cu caracter intimidant al pretinsei grupări investigate asupra unor reprezentanţi ai autorităţilor, chiar lucrători de poliţie, ori o posibilă facilitare  din partea unor asemenea lucrători a activităţilor  cu contotaţie penală comise de membrii grupării", se precizează în referatul DIICOT. Avocaţii susţin încă că aceste lucruri nu sunt adevărate.

„Este o aberaţie. Nu s-a putut indica despre ce poliţişti au fost ameninţaţi şi când. Clienţii mei cel puţin au fost arestaţi şi singurele persoane cu care au ţinut legătura au fost membrii familiei", a precizat Bogdan Tufeanu, avocatul lui Ioan Ciubotariu şi Ciprian Tănasă Panagache.

Procurorii au solicitat prelungirea măsurii de arest preventiv a celor 14 membri ai grupării cu 20 de zile. Judecătorii Tribunalului au amânat pronunţarea în acest caz pentru sâmbătă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite