Iaşi: Medicii fac recomandări pentru mâncărurile de Paşte. Vezi ce trebuie să scoţi din meniu ca să nu te simţi rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care urmează un tratament nu trebuie să întrerupă medicaţia, băuturile alcoolice, prăjelile, tocăturile şi alimentele bogate în grăsimi trebuie consumate cumpătat.

Persoanele care au postit înaintea Sărbătorilor Pascale sunt vizate îndeosebi de doctori. Aceştia susţin că reluarea unei alimentaţii bogate în grăsimi, tocături sau prăjeli poate cauza de cele mai multe ori afecţiuni digestive.

Aceste mâncăruri trebuie evitate pe cât posibil şi de persoanele care suferă de gastrită, ulcer sau colici.

Cei care suferă de diabet nu trebuie să întrerupă tratamentul indicat de doctori. Printre alimentele pe care ar trebui să le ocolească cei care au probleme cu inima se numără cele bogate în grăsimi sau sărate.

Iaşi: Au ajuns la spital după ce au băut peste măsură

Îmbulzeală la supermaket-uri. Ieşenii au pornit într-o cursă contra cronometru pentru ultimele cumpărături (Foto şi Video)

„Pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare trebuie să fie atenţi la excesul de sare şi grăsimi, iar întreruperea medicaţiei este contraindicată întrucât poate duce la agravarea bolii. Orice durere precordială cu durata de peste 3-5 minute indică suspiciunea unui sindrom coronarian acut ce necesită prezentare de urgenţă la spital", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic primar de urgenţe.

Cei care se ştiu cu alergii alimentare trebuie să fie foarte atenţi cu orice aliment pe care îl consumă, iar în cazul unor erupţii sau tulburări respiratorii trebuie să se prezinte de urgenţă la spital.

De asemenea, băuturile alcoolice trebuie consumate cu măsură.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite