Iaşi: Maternitatea „Cuza Vodă“ face apel la donaţiile oamenilor de afaceri în prag de sărbători (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maternitatea „Cuza Vodă“ Iaşi
Maternitatea „Cuza Vodă“ Iaşi

Conducerea unităţii medicale susţine că nu mai poate face faţă cheltuielilor cu materialele sanitare şi apelează la sprijinul oamenilor de afaceri din Iaşi pentru a putea să acopere tratamentul nou-născuţilor şi a mămicilor. Toţi cei care sprijină financiar spitalul vor fi trecuţi pe un panou din holul intituţiei intitulat „Familia Maternităţii".

Reprezentanţii Maternităţii „Cuza Vodă", cea mai mare unitate medicală de profil din Moldova, au cerut public sprijinul oamenilor înstăriţi din judeţ pentru a putea desfăşura acte medicale de calitate.

„Ideea de a adopta 6.000 de copii mi-a venit acum câteva luni şi am aşteptat Sărbătoarea Crăciunului când toată lumea este mai bună şi mai darnică şi poate oamenii de afaceri din Iaşi o să aducă ceva de Moş Crăciun şi maternităţii noastre. Vreau să intitulez proiectul «Adoptă Maternitatea Cuza Vodă»", spune prof. Dr. Maria Stamatic, directorul Maternităţii „Cuza Vodă" Iaşi.

ASCULTĂ DECLARAŢIA DOCTORULUI MARIA STAMATIN DESPRE DONAŢII

Donaţia poate fi făcută în contul maternităţii de la Trezoreria Iaşi este RO 63 TREZ 4065041XXX000714.

În prezent, maternitatea are acumulate datorii de 3,3 milioane de lei după ce au tratat 12 paciente cu complicaţii foarte mari la naştere. Conducerea unităţii susţine că anul acesta, Casa de Asigurări de Sănătate le-a acordat un buget cu 40% mai mic decât au solicitat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite