Iaşi: Maşină lovită în plin de tren la Piciorul Lupului (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul care ar fi trebuit să ajungă la ora 11.14 va sosi în gara Constanţa la ora 13.24
Trenul care ar fi trebuit să ajungă la ora 11.14 va sosi în gara Constanţa la ora 13.24

Un Cielo a fost lovit în urmă cu puţin timp de tren în localitatea Piciorul Lupului din comuna Ciurea. Echipajele SMURD s-au deplasat la faţa locului.

Ora 14.10 Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon“şi prezintă mai multe răni la nivelul capului. „Pacientul este policontuzionat, este stabil hemodinamic şi am început evaluarea la computer tomograf“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Ora 13.40 Din primele informaţii, singura victimă este chiar şoferul autoturismului. Acesta nu este grav accidentat. „Este o singură persoană accidentată, şoferul, care este încarcerat şi conştient“, mai spune ofiţerul de serviciu de la ISU.

Ora 13.00 În jurul orei 12.00, o maşină a fost lovită de tren în comuna Ciurea. Nu se ştie încă dacă sunt victime. „În urmă cu puţin timp au plecat echipajele de la noi. Încă nu au ajuns la faţa locului“, a spus ofiţerul de serviciu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite