Iaşi: Maşină în flăcări, în parcare la mall-ul din Tudor (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina unuia dintre şoferii prezenţi la o competiţie de drifting din parcarea mall-ului a luat foc după ce şoferul a turat motorul la maxim. Pompierii tocmai au ajuns la faţa locului.

Ora 15.00 Şoferul inconştient, Cozmin Comănescu este un tânăr de 19 ani din Iaşi, student la Facultatea de Construcţii Maşini, care şi-a tunat maşina veche de 30 de ani.

„Am umblat la cutia de viteza, am pus treptele mai scurte. Am asigurare la maşină, dar nu Casco. Îmi pare rău că s-a îmtâmplat, nu mă aşteptam. Eu am mers cu maşina prin oraş şi era în stare bună“, a spus şoferul, fiul omului de afaceri Constantin Comănescu.

Cozmin Comănescu

Organizatorii nu-şi explică cum de o maşină care nu era înscrisă în concurs a intrat în parcarea de la mall.

„Ne-am trezit cu maşina în parcare. Şoferul a început să tureze motorul, care a explodat de la un scurtcircuit“, a spus unul dintre organizatori.

Ora 14.10 Pompierii au reuşit să stingă flăcările, dar maşina a fost distrusă în întregime. Autoturismul a fost ridicat pe o platformă şi dus din parcare. Martorii susţin că şoferul nu era înscris la competiţia de drifting din parcarea din Tudor Vladimirescu.

Cozmin Comănescu

Ora 13.50 Cei prezenţi se tem că rezervorul proaspăt alimentat ar putea exploda din clipă în clipă. Organizatorii încearcă să-i îndepărteze pe cei prezenţi la eveniment pentru a nu fi răniţi în caz de explozie.

Şoferul maşinii în flăcări este un ieşean care a venit la concurs cu un BMW şi un Opel Kadett. Conform martorilor, bărbatul a turat motorul Opelului până când a ieşit fum.

Angajaţii mall-ului au ieşit cu stingătoare.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite