Iaşi: Cinci maşini au fost distruse de un Passat al Poliţiei, care a derapat la Tomeşti din cauza vitezei (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident de circulaţie în această după-amiază, în localitatea Tomeşti.

Ora 16.30 „Venisem să-mi cumpăr o lamelă. Noroc că eram înauntru“, a spus şi Constantin Ninel, un alt păgubit de pe urma accidentului rutier. Proprietarii maşinilor implicate în accident vor fi despăgubiţi pe asigurarea autoturismului din dotarea Poliţiei. „Echipajul implicat în accident era în misiune. Poliţiştii mergeau la un accident cu victime. Pe o porţiune de drum cu mâzgă maşina a derapat şi a lovit mai multe maşini parcate în care nu se aflau persoane. Cei doi poliţişti au suferit leziuni uşoare“, a spus Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

image

Ora 16.10 Cei doi poliţişti au ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon“, iar medicii spun că se află în afara oricărui pericol. Unul dintre poliţişti are răni la nivelul capului, iar celălalt la piept şi spate. „Cei doi pacienţi sunt conştienţi şi cooperanţi. Şoferul are un traumatism cranio-cerebral, iar pasagerul din dreapta are traumatism toracic şi lombar. Nu ştim dacă vor fi externaţi astăzi. Deocamdată rămân sub supravegherea medicilor“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

image

Ora 16.00: Un Volkswagen Passat al Poliţiei, care circula cu viteză, a derapat şi a distrus mai multe maşini parcate în faţa unui service şi centru de dezmembrări auto din Tomeşti. Oamenii din zonă spun că maşina oamenilor legii circula cu peste 130 de kilometri la oră în momentul în care a derapat. Cei doi poliţişti din maşina Poliţiei au fost duşi cu ambulanţa la spital.

image

„Am venit să-mi iau o piesă. Mă dusesem la maşină să pun ceva în portbagaj. M-am întors şi după câteva secunde am auzit o bubuitură. Dacă întârziam trei minute, acum era mort! Toate bagajele mele s-au împrăştiat pe o rază de 30 de metri“, ne-a declarat Gheorghe Diaconu din Tulcea, unul dintre şoferii a căror maşină a fost distrusă de autoturismul poliţiei.  Vezi video:

image

Cei doi agenţi care erau în maşină nu erau beţi. Ei au fost testaţi cu aparatul etilotest şi a reieşit că nu au consumat băuturi alcoolice.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite