Iaşi: Maşină burduşită cu ţigări, descoperită la Sculeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 29 de ani va trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de 8.000 de lei după ce a încercat să treacă graniţa cu mii de ţigarete ascunse în diferite locuri ale maşinii.

Poliţiştii de la Sculeni au găsit marfa dosită în spătarul banchetei spate, în plafoniera şi în scaunele din faţa unui autoturism condus de Nicolae I., cetăţean român. Cele peste 8.000 de ţigarete aveau timbru de acciză din Republica Moldova. Potrivit prevederilor legale, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 8.000 de lei şi cu marfa confiscată.

Citeşte şi: Iaşi: Din barcă, în mâinile poliţiştilor de frontieră (VIDEO)

Alte două persoane bănuite de contrabandă cu ţigări au ajuns în atenţia procurorilor. Aceştia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a doi bărbaţi. Pe 26 mai, aceştia ar fi transportat 850 de pachete de ţigări marca Plugaru, pe care intenţionau să le vândă într-o comună vasluiană.

Marfa ar fi fost însă abandonată într-o pădure de teamă să nu fie descoperiţi de poliţişti. Împotriva acestora, judecătorii vasluieni au luat măsura obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite