Iaşi: Mamă a trei copii a încercat să-şi pună capăt zilelor din cauza sărăciei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie  de 43 de ani, din comuna Ţibăneşti a ajuns duminică dimineaţă la spital după ce a încercat să se sinucidă.

Femeia a fost adusă de ambulanţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan". Medicii susţin că pacienta de 43 de ani, mama a trei copiii, a încercat să se sinucidă ingerând raticid. Mama a decis să-şi pună capăt zilelor din cauza sărăciei şi a certurilor din familie atât ea, cât şi soţul neavând loc de muncă.

Femeia a beneficiat în Unitatea de Primire Urgenţe de intervenţia medicilor pentru ca toxinele din organism să fie elimintate. „Pacienta va rămâne internată în Toxicologie, iar prognosticul rămâne rezervat datorită riscurilor hemoragice majore", a afirmat  doctor Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU la Spitalul „Sf. Ioan".

În ultimele 24 de ore, un alt pacient a încercat să-şi pună capăt zilelor cu medicamente şi a ajuns în atenţia medicilor. Potrivit specialiştilor, tânărul de 21 de ani, a încercat să se sinucidă la puţin timp de la întoarcerea din străinătate unde şi-a căutat un loc de muncă pentru a asigura cheltuielile cu tratamentul mamei sale. „Cei de la urgenţe avertizează asupra potenţialului de creştere a fenomenului suicidar în condiţiile crizei", a afirmat medical Tudor Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite