Iaşi: „Lupii Negri“ îmbracă uniformele de colindători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Lupii Negri“, la întoarcerea acasă din misiune
„Lupii Negri“, la întoarcerea acasă din misiune

Membrii grupului de colindători al Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri", îndrumaţi de preotul militar Valentin Pâtâligă, vor susţine în perioada 16 ecembrie - 21 decembrie, o serie de spectacole dedicate Crăciunului.

Militarii îşi vor începe periplul artistic mâine, de la ora 14.00, cu un concert de câtece de iarnă la Biserica Militară „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie", din strada Aeroportului nr.2. Luni, 20 decembrie, de la ora 10.40, „Lupii Negri" vor susţine un recital la Palatul Mitropolitan, în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Teofan.

În aceeaşi zi, de la ora 14.00, militarii vor merge în vizită la Centrul de Plasament „Gulliver" pentru a oferi daruri copiilor, articole de îmbrăcăminte, jucării şi dulciuri. Pe 21 decembrie, la ora 9.00, membrii grupului de colindători vor merge la zece veterani de război, cărora le vor oferi ajutoare constând în produse alimentare.

„Manifestările se înscriu în activităţile militarilor ieşeni cu ocazia sărbătoririi Crăciunului şi Anului Nou, ca o expresie a grijii, respectului şi responsabilităţii militarilor faţă de copii şi veteranii de război"
, a explicat lt.col. Daniel Burlacu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite