Iaşi: Lipsa banilor i-a împins la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi ieşeni au ajuns la spital după ce au încercat să se sinucidă. Unul dintre aceştia are doar 20 de ani şi a fost adus în stare critică la Spitalul „Sfântul Ioan" din Copou. 

Un ieşean în vârstă de 46 de ani şi altul de 20 au ajuns la Urgențele Spitalului „Sfântul Ioan" după ce au încercat să-şi pună capăt vieţii luând mai multe pastile.

Conform medicului Tudor Ciuhodaru, principalul motiv care stă la baza gesturilor celor doi ţin de problemele financiare cu care se confruntă. „Constatăm că numărul acestora e în creştere, iar programele de prevenţie sunt ca şi inexistente, precum şi centrele de criză", a menţionat Medicul Tudor Ciuhodaru.

Bărbatul de 46 de ani este un fost lucrător în Irak, acum bugetar. Se pare că datoriile l-au determinat să ia o doză mare de sedative. Acum este internat la Terapie Intensivă.

Şi tânărul de 20 de ani a ales  intoxicarea polimedicamentoasă pentru a se sinucide. El nu are serviciu şi locuieşte cu părinţii. După ce a primit tratamentul de urgenţă, a fost preluat de specialiştii de la Centrul CÎRTIŢA.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite