Iaşi: Liderul de sindicat Gheorghe Isvoranu: „Mă bucur că ANI o să-mi verifice declaraţia de avere goală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Isvoranu, preşedintele Federaţiei „Spiru Haret“, spune că nu este deranjat de verificările pe care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) le face în rândul averilor a 15 lideri sindicali pentru a vedea dacă le-au obţinut nejustificat.

Acesta crede că controlul a fost demarat pentru a-i „decredibiliza“ şi „discredita“ pe cei care au îndrănit să facă proteste pentru a arăta nemulţumirile oamenilor şi cere ca rezultatele anchetei să fie făcute publice. Nu exclude nici ca la finalul ancheti să ceară daune de la ANI pentru stricarea imaginii. „Nu mă deranjează că sunt verificat. Chiar doresc ca această anchetă să aibă loc şi cer ca la final să se facă publică averea mea şi rezultatul verificărilor. Nu am nimic de ascuns! Ne-au ales pe noi pentru că am fost vehemenţi în susţinerea oamenilor prin organizarea de proteste. Vor să fim decredibilizaţi şi discreditaţi. Apariţia în anumite momente ca acesta e ca şi cum ne-ar condamna. Sunt curios dacă ANI îmi va plăti daune pentru că ce se întâmplă acum îmi strică imaginea“, spune Gheorghe Isvoranu.

Preşedintele Federaţiei „Spiru Haret“ susţine că în următoarele zile declaraţia sa de avere va fi făcută publică. „O să fie anumite surprize pe declaraţia mea de avere care este mai mult goală. Am un apartament provenit din vânzarea unui alt apartament pe Sfântul Lazăr, un teren de 500 de metri pătraţi extravilan, la vreo 20 de kilometri de Iaşi unde este amenajată o magazie care e goală şi mai am o maşină SuperNova care încă din 2004-2005 este dată în folosinţă Sindicatului Zonal Paşcani pentru scopuri sindicale. N-am bijuterii şi nici obiecte de artă. Am doar nişte elefănţei care pot fi achiziţionaţi de oricine din comerţ“, încheie Gheorghe Isvoranu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite