Iaşi: Le-a căzut tencuiala în cap şi au fost duse de urgenţă la spital (VIDEO, UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei de peste 50 de ani care se aflau în Piaţa Unirii au fost lovite astăzi, în jurul orei 13.20, de bucăţi de tencuială care au căzut de pe blocul în care funcţionează farmacia Sensiblu.

Ora 17.00 Femeia a fost cusută la cap şi susţine că se simte rău şi că este foarte speriată. „Mi s-au făcut 3-4 copci şi nu mă simt deloc bine. Am înţeles că am un hematom şi probabil voi rămâne în această seară internată la spital. Bine că nu a păţit nimic copilul. El săracul a rămas marcat. Era foarte speriat şi atunci şi acum mi-a spus mama lui că îi spune mereu să se ferească pe stradă că poate cade tencuiala de pe bloc. Şi eu m-am speriat, am zis că este cutremur!“, spune Maria Sabadi.

Ora 16.00 Una dintre cele două femei este Maria Sabadi. Fiul ei, Claudiu Sabadi le-a povestit reporterilor „Adevărul de Seară“ cum i s-a întâmplat accidentul mamei sale. Femeia se afla în momentul producerii accidentului cu un copil de 3 ani de care mai are uneori grijă.

„Mama mea s-a dus în Centru cu un copil mic de care mai avea ea grijă pentru a vedea porumbeii. La un moment dat trecea liniştită şi s-a trezit cu ceva în cap. M-a sunat şi mi-a spus: «Claudiu, mi-a căzut ceva în cap!» şi atât. După asta am ajuns la locul întâmplării şi am văzut moluz, bucăţi exagerat de mari", spune Claudiu Sabadi, fiul Mariei Sabadi.

image

Claudiu Sabadi

VEZI MAI JOS DECLARAŢIA LUI CLAUDIU SABADI DESPRE CUM I-A CĂZUT TENCUIALA ÎN CAP MAMEI SALE

Ora 14.00 Femeile treceau pe strada Cuza Vodă nr.1, prin dreptul staţiei de tramvai în momentul producerii incidentului. La faţa locului s-a deplasat Ambulanţa care le-a transportat la Spitalul de Neurochirurgie.

Blocul, situat pe strada Cuza Vodă, numărul 1, scara B, a fost construit în 1964, iar tencuiala s-a desprins deseori de faţadă.

image

Locul accidentului a fost imediat împrejmuit

„Acum câţiva ani am pus nişte bani ca să refacem tencuiala, dar a fost pe cont propriu şi lucrările nu au fost prea bune. Este absurd ce se întâmplă. Administratorul nostru, Termoservice, nu face nimic, doar umflă facturile“, a spus Dana Enescu, locatara blocului.

„Au traumatisme cranio-cerebrale minore. Acum sunt în curs de explorare. Este foarte posibil să le fie dat drumul acasă pentru că nu prezintă răni majore“, spune Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iaşi.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite