Iaşi: La spital după ce au căzut din picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia este la Terapie Intensivă la Spitalul „Sf. Spiridon“
Femeia este la Terapie Intensivă la Spitalul „Sf. Spiridon“

Două femei şi un bărbat au ajuns în ultima gardă la Spitalul „Sf. Spiridon“ după ce li s-a făcut rău şi au căzut. Acestea s-au ales cu leziuni grave

Femeile de 60 şi 69 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au ameţit şi au căzut. Femeii de 69 de ani i-a scăzut tensiunea, s-a prăbuşit la pământ şi s-a ales cu fracturi ale costelor şi traumatisme la nivelul capului.

Femeia de 60 de ani, din Costuleni a declarat că a căzut din picioare, însă urmele de pe corp sunt grave. „Are urme şi pe partea stângă şi pe partea dreaptă, ceea ce nu ar fi fost posbili decât dacă ar fi căzut pe scări. Din declaraţia dumneaei am înţeles că incindetul s-a petrecut în faţa casei. Este internată la Chirurgie Toracică“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon“.

Citeşte şi:

Iaşi: În stare gravă după ce a căzut de pe casă

Un bărbat de 42 de ani din Miroslava a fost adus cu ambulanţa la spital după ce a căzut de pe o scară peste o grămadă de buşteni. „Bărbatul este internat la Chirurgie. Are şase coaste fracturate. Nu necesită intervenţie chirurgicală“, mai spune doctorul Cimpoeşu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite