Iaşi: L-au ucis pe paznic cu o scândură apoi şi-au demontat căruţa petru a li se pierde urma (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurori şi duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă în cazul paznicului de 43 de ani din Bucium, omorât la sfârşitul săptămânii trecute.

Citeşte şi: Iaşi: Paznicul unei vile din Fundac Păun a fost ucis cu toporul de hoţi (UPDATE)

Marius Loghin (22 de ani), Mihăiţă Dumitriu (25 de ani)şi Ionuţ Munteanu (19 ani) sunt bănuiţi că în noaptea de 12 spre 13 martie au intrat în curtea unei case aflată în construcţie, cu gândul să fure cablu. Anchetatorii spun că au fost surprinşi de Pavel Păduraru (43 de ani), angajat ca paznic de proprietarul imobilului. Bărbatul, lovit de mai multe ori cu o scândură în zona capului, a decedat pe loc.

Principalii suspecţi au fost duşi de la Parchet, la instanţa de judecată:

Anchetatorii nu au reuşit deocamdată să stabilească cu exactitate care dintre cei trei l-ar fi atacat pe paznic, suspecţii dând vina una pe celălalt. Ulterior, aceştia au sustras mai multe bunuri, printre care un televizor şi un reflector după care au plecat cu o căruţă acasă la unul dintre ei.

Bunurile furate au fost găsite pe un câmp de oamenii legii cu ajutorul unui câine de urmă. Oamenii legii spun că ajunşi acasă, aceştia au desfăcut căruţa în speranţa că li se va pierde urma.

cei trei sunt cercetaţi pentru omor deosebit de grav. „Clienţii mei susţin că cel care ar fi sărit gardul şi l-ar fi ucis pe paznic este Munteanu", spune avocatul Ionuţ Vasiliu, apărătorul lui Loghin şi Dumitriu.

Tinerii au fost duşi în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite