Iaşi: Karaoke şi petreceri surpriză în acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii localurilor ieşene le-au pregătit tinerilor petreceri tematice pentru minivacanţa de Paşte. Muzica de club şi costumaţiile vor face deliciul petrecăreţilor. Pentru ieşenii care nu vor să stea acasă în noaptea de Înviere şi în zilele libere din această perioadă barurile şi cluburile din Iaşi au pregătit oferte diversificate.

De la seri de karaoke la petreceri în club, ieşenii petrecăreţi vor avea de unde alege. Distracţia începe chiar din această seară. De la ora 23.00, în clubul din Parcul Expoziţiei, tinerii sunt aşteptaţi să salveze planeta dansând.

„Earth’s Day party“ este evenimentul la care sunt bineveniţi atât ecologiştii, cât şi cei care vor pur şi simplu să se distreze. Organizatorii spun că îmbrăcămintea trebuie să fie obligatoriu „eco“, iar seara va fi condimentată cu decoruri precum copaci înverziţi şi lumânări. Atmosfera va fi însufleţită de DJ Troller, iar cei care vor să-şi rezerve un loc la distracţie trebuie să sune din timp la numărul de telefon 0752.005.052.

Tot vineri, ieşenii sunt aşteptaţi la o noapte „în flăcări“. Clubul de pe Splai Bahlui, malul drept, din incinta Terom/Electra organizează petrecerea „Light my fire“. De la ora 22.00, tinerii sunt aşteptaţi neapărat cu haine de culoare roşie la evenimentul care va fi animat de muzică british. Intrarea este liberă pentru fete până la ora 00.00. După aceea va trebui achitat un bilet în valoare de 20 de lei, care va reprezenta, însă, un bon de consumaţie la bar. Intrarea pentru băieţi este, de asemenea, 20 de lei. Sâmbătă, petrecerea începe de la ora 23.00 tot în clubul de pe Splai Bahlui, malul drept. Ieşenii sunt aşteptaţi să se îmbrace în piloţi şi în stewardeze pentru a participa la „Disco Airlines“.

Atmosfera va fi întreţinută de Haute Culture, nimeni altul decât Mihai Dobre, unul dintre fondatorii trupei de muzică electronic Şuie Paparude. Deşi nu mai mixează ca pe vremuri, acesta a avut o serie de petreceri extrem de apreciate în Bucureşti. Cei care vor plăti biletul de intrare în valoare de 10 lei vor putea dansa pe muzică nu-disco, electro disco şi Chicago house.

Ca în fiecare duminică, petrecăreţii sunt aşteptaţi în clubul din Parcul Expoziţiei la o seară de karaoke. Cu o capacitate de 300 de locuri, în pub-ul din Parcul Expoziţiei încape toată gaşca de prieteni, acesta fiind locul ideal pentru petreceri private, mese festive, baluri, banchete sau seri de karaoke.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite