Iaşi: Dosarul judecătoarei Buliga va ajunge la Curtea de Apel Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgeta Buliga, fostă preşedinte al Curţii de Apel Iaşi Foto: Ziarul de Iaşi
Georgeta Buliga, fostă preşedinte al Curţii de Apel Iaşi Foto: Ziarul de Iaşi

DNA Bucureşti a solicitat  magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să strămute dosarul în care este cercetată fosta preşedintă a Curţii de Apel Iaşi.

17.21 Magistraţii Înaltei Curţi au decis ca dosarul Georgetei Buliga să fie judecat de magistraţii Curţii de Apel Bacău, după ce va fi întocmit rechizitoriul. Curtea Supremă a admis cererea DNA de strămutare a cauzei.

 7.00 DNA Bucureşti a solicitat  magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să strămute dosarul în care este cercetată fosta preşedintă a Curţii de Apel Iaşi. Astfel, astăzi magistraţii Curţii Supreme vor decide dacă în cazul în care Georgeta Buliga va fi trimisă în judecată cauza va ajunge la colegii ei de la Iaşi sau la o altă Curte de Apel din Moldova. 

Pe 28 noiembrie procurorii anticorupţie au dispus reţinerea judecătorului pentru 24 de ore, iar ulterior Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea a Georgetei Buliga pentru 29 de zile.

Citiţi şi:

DNA a cerut strămutarea dosarului judecătoarei Buliga

Iaşi: Judecătoarea Buliga despre denunţătoare: "Nu pot să-ţi spun ce-a făcut golanca asta a ta"

Botoşani: Poliţist prins în flagrant în timp ce primea mită UPDATE: Poliţistul a aruncat şpaga în sobă - VIDEO

Judecătorul  Curţii de Apel Iaşi este cercetată pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Potrivit DNA, Georgeta Buliga ar fi luat 8.000 de euro mită pentru a soluţiona un dosar de partaj în favoarea ieşeanului Liviu Popescu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite