Iaşi: Înjunghiat în plină stradă, pentru o palmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Târgu Frumos a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de mai multe ori.

Citeşte şi: Iaşi:Tânăr de 18 ani condamnat pentru omor

Incidentul s-a petrecut marţi, în plină zi, pe esplanada din centrul oraşului Târgu Frumos. Anchetatorii l-au reţinut pe Daniel Opăriuc (21 de ani) şi l-au adus astăzi la audieri, fiind anchetat pentru tentativă la omor.

Potrivit oamenilor legii, tânărul ar fi povestit că totul ar fi pornit de la o palmă pe care i-ar fi dat-o victima, Dumitru Cucoş (23 de ani). Suspectul ar fi avut faţă de o rudă de-a victimei o atitudine necuviincioasă. Ieri, Dumitru Cucoş i-ar fi reproşat acest lucru, lovindu-l cu palma.

Anchetatorii mai spun că după incident Opăriuc s-ar fi dus acasă şi ar fi luat un cuţit, după care s-ar fi întors la Dumitru Cucoş. Tânărul şi-ar fi lovit victima în piept de mai multe ori. Dus în stare gravă la spital, medicii au concluzionat că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol.

„Pacientul în vârstă de 23 de ani a ajuns noaptea trecută la noi la spital. A fost adus de la Târgu Frumos. Starea sa de sănătate este foarte gravă. A fost înjunghiat şi are traumatism toraco-abdominal, abdomenul şi stomacul său fiind perforate. Rămâne sub supravegherea medicilor", spune doctorul Anda Păuleţ de la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite