Iaşi: Infractori căutaţi de aproape 4 ani de autorităţi, extrădaţi din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi condamnaţi la ani grei de puşcărie pentru înşelăciune, fals şi tâlhărie, îşi vor ispăşile pedepsele după ce mai mulţi ani au fost de negăsit.

Citeşte şi: Iaşi: Urmărit internaţional, extrădat din Italia

Sorin P. (43 de ani) a fost condamnat în 2007 la 3 ani de închisoare pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi a fost dat ân urmărire naţională şi internaţională. Potrivit oamenilor legii, în perioada octombrie-decembrie 2001,  împreună cu alţii a indus în eroare partea vătămată cu prilejul unor contracte de vânzare-cumpărare a unor produse electrocasnice, cauzând un prejudiciu de 37.597 lei.

Bărbatul a fost identificat în Franţa iar autorităţile străine au dispus extrădarea lui în România.  Un alt ieşean care se ascundea de ispăşirea pedepsei este Gabriel R. (30 de ani). Acest a fost extrădat din Italia în baza mandatului de executare emis pe 22 mai 2007de către Judecătoria Iaşi.

Bărbatul fusese condamnat la 7 ani de închisoare pentru tâlhărie. Procurorii susţin că în seara de 7 septembrie 2006 Gabriel R. ajutat de un complicea lovit de mai multe ori o persoană după care i-a luat telefonul mobil şi un portofel în care se aflau actele de identitate şi sumele de 160 de lei şi 50 euro

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite