Iaşi: Început de an cu ghinion. O petardă a explodat în mâna unui ieşean, iar patru tineri s-au accidentat la săniuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani din Iaşi a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan“ după ce o petardă i-a explodat în mână.

Iaşi: Revelion cu incidente. 100 de ieşeni au ajuns la spital în comă alcoolică, după ce au încercat să se sinucidă sau cu arsuri

Iaşi: 93 de bolnavi au fost trataţi în fiecare zi la Spitalul de Urgenţe

Pacientul a venit foarte târziu la spital, după zece ore de la accident, astfel că medicii au depus mari eforturi pentru a-i trata rănile.

„Chirurgii reconstructivi ai centrului SOS mâna au intervenit pentru rezolvarea plăgilor de la nivelul mâinilor. Prognosticul rămâne rezervat datorită complicaţiilor posibile“, a spus medicul Tudor Ciuhodaru.

Alţi patru ieşeni au fost implicaţi în accidente la săniuş şi au ajuns la spital în ultimele 24 de ore. În stare foarte gravă a fost un bărbat de 27 de ani care a fost internat de urgenţă în clinica de traumatologie pentru a fi supus intervenţiilor chirurgicale.

„Pacientul era în şoc traumatic, traumatism craniocerebral cu pierdere de cunoştinţă, toracoabdominal şi fracturi multiple deschise“, a mai spus medicul Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite