Iaşi: Incendiu la Little Texas UPDATE (Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu la Little Texas
Incendiu la Little Texas

Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 19.45 că acoperişul hotelului este în flăcări. La această oră echipajele ISU încearcă să stingă incendiul.

Ora 21.30 „A fost evacuat personalul localului. Incendiul a fost localizat la nivelul etajului 1. Deşi în clădire este mult lemn, incendiul a fost limitat şi s-a reuşit lichidarea lui“, a spus comandantul detaşamentului de pompieri Iaşi.  

Comandantul detaşamentului de pompieri Iaşi

Pompierii susţin că pagubele vor fi evaluate după finalizarea intervenţiei. În jur de 60 de metri pătraţi din acoperiş au fost distruşi de flăcări.Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

image

Ora 20.50 La faţa locului au fost trimise trei autospeciale şi un echipaj SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Mai mulţi pompieri sunt pe acoperişul hotelului, încă în flăcări. Poliţiştii au blocat circulaţia în zonă.

Maşini de pompieri la lângă local

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) se află acum la Little Texas, hotel şi centru de conferinţe din zona Moara de Vânt, unde încearcă să stingă flăcările care au cuprins partea superioară a clădirii.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite