Iaşi: În clasa a doua, a obţinut argintul la Campionatul Naţional de Karting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Cerbu, elev în clasa a II-a la Colegiul „Costache Negruzzi", a obţinut locul secund la prima etapă a Campionatului Naţional de Karting Dunlop 2010

Întrecerea a avut loc în acest weekend la Arad şi a reunit 60 de concurenţi din mai multe judeţe. De la Iaşi au participat Andrei Cerbu şi Emanuel Agapie, din clasa a XII-a de la Liceul de Informatică Iaşi. Acesta din urmă a fost nevoit să abandoneze cursa din cauza unor probleme tehnice.

Micuţul Andrei a ieşit însă pe locul II la Clasa Puffo, unde a concurat alături de alţi 13 piloţi. „M-am pregătit destul de mult şi de bine, mi-a plăcut foarte mult competiţia. Sunt mulţumit de rezultat, mă aşteptam să mă aflu pe primele poziţii pentru că am muncit foarte mult. În continuare mă voi pregăti şi pentru celelalte etape", spune Andrei.

Primul concurs de karting al copilului de doar şapte ani jumătate a avut loc în luna martie a acestui an, iar de atunci, la fiecare competiţie Andrei se numără printre fruntaşi. „Prima competiţie a avut-o anul acesta în primăvară la Târgu Secuiesc unde a luat locul III, la Cupa Iaşului a mai obţinut un loc I şi un loc III. A participat şi la prima ediţie pilot a Campionatului Naţional de la Bucureşti unde a luat locul III. Astăzi a obţinut locul II", spune Florin Cerbu, tatăl lui Andrei.

Următoarele două etape ale Campionatului Naţional se vor desfăşura în perioada 24-26 septembrie şi 18-20 octombrie la Bucureşti. Campionatul Naţional de karting este patronat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite