Iaşi: I-a rupt coastele unei bătrâne, în timp ce o viola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Tătăruşi va trebui să le povestească judecătorilor ce l-a determinat să-şi bată joc de o bătrână de 76 de ani care, din cauza rănilor provocate de acesta, a decedat.

Procurorii spun că pe 21 mai 2010, de Sfinţii Constantin şi Elena, Fănică Chirilă (50 de ani), împreună cu mama sa şi victima. Viorica Panţîru (76 de ani) au sărbătorit până seara târziu. A doua zi, mama bărbatului a plecat la biserică, iar Viorica la casa ei.

Când s-a trezit, spun anchetatorii, Fănică Chirilă s-a dus glonţ la casa bătrânei. După ce a intrat în curte, a strigat-o de câteva ori pentru a fi sigur că bătrâna este singură în casă. Când Viorica a ieşit în pagul uşii, bărbatul a încercat să o forţeze să intre în casă dar nu a reuşit.

Bătrâna a fugit pe lângă el şi s-a ascuns în grădina din spatele casei. După zece minute, femeia a crezut că agresorul renunţase, aşa că s-a întors în casă. Fănică însă o aştepta după uşă. După ce a trântit-o la pământ, bărbatul i-a rupt hainele şi a violat-o.

În timpul agresiunii, acesta a reuşit să-i provoace numeroase leziuni la coaste şi coloana vertebrală care i-au cauzat moartea bătrânei.

Fănică Chirilă a fost arestat imediat, iar acum va fi judecat pentru infracţiunea de viol urmat de moartea victimei.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite