Iaşi: Hoţ de maşini de dragul şofatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani din Iaşi va trebui să le povesteacă judecătorilor cum au ajuns procurorii să-l acuze că a furat patru maşini în 24 de ore.

Alexandru Lipşa (19 ani) este acuzat de procurori că în noaptea de 24 spre 25 octombrie ar fi furat prima maşinăp, o Dacia 1310 parcată pe strada Pantelimon.

Pentru că nu reuşise să promoveze examenul pentru permis, iar prietena refuzase să-i dea maşina să o conducă, tânărul a decis să conducă maşinile altora. După ce a condus autoturismul pe câteva străzi, l-a abandonat în zona Dispecer.

A doua zi a vrut să-şi reia periplul prin oraş cu aceeaşi maşină dar nu a mai găsit-o. Tânărul, spun oamenii legii, nu s-a descurajat. A mai furat alte trei maşini pe care le-a abandonat pe rând fie pentru că se defectase motul, fie pentru că rămăseseră fără combustibil.

Oamenii legii au reuşit să recupereze toate autoturismele şi să le returneze proprietarilor. Tânărul a fost trimis în judecată pentru comiterea a patru infracţiuni de furt calificat şi conducere fără permis.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite