Iaşi: Au scăpat ca prin urechile acului din maşina făcută zob (UPDATE FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jurul orei 12.30 în curbele de la ieşirea din Iaşi din zona Bucium un autoturism a fost implicat într-un grav accident. Acesta s-a răsturnat în prima serpentină.

Ora 15:56: Cei doi bărbaţi din maşina care s-a răsturnat în Bucium sunt din judeţul Iaşi. La volan se afla Nicolae O., de 21 de ani, din Iaşi, iar pe locul din dreapta călătorea Dumitrul L., de 44 de ani, din Bârnova.

Ora 13.25: Unul dintre martorii accidentului susţine că maşina venea cu viteză foarte mare şi că este o minune faptul că tinerii au scăpat cu viaţă.

image

„Veneau la vale cam cu 70 de kilometri pe oră. Eu urcam din sensul opus. Am văzut că aveau geamurile aburite. Au sărit din bordură şi s-au lovit de un copac, după care s-au răsturnat. Poliţia şi ambulanţa au venit în cinci minute. E o minune că au scăpat numai cu atât“, spune Marcel Turcitu, martorul accidentului.

image

Poliţiştii sosiţi la faţa locului spun că unul dintre cei doi tineri implicaţi în accident se afla în timpul serviciului.

image

Ora 13.10: Persoanele accidentate erau din judeţul Vaslui şi se aflau într-un autoturism Dacia Super Nova. Maşina a alunecat în prima curbă şi din cauza carosabilului umed, a lovit bordura şi a intrat într-un copac, după care s-a răsturnat.

image

Cele două victime au fost accidentate uşor , în ciuda faptului că maşina a fost avariată foarte grav. Acestea au fost transportate la spital.

image

Ora 12.45: Din primele date se pare că este vorba despre două victime. A fost alertat serviciul SMURD pentru a interverni la descarcerarea acestora.

image

Vom reveni cu detalii.

Citeşte şi:

Nesimţire la volan: Unii şoferi din Iaşi schimbă haotic benzile în trafic (VIDEO)

image

Accident în centrul Iaşiului. Un BMW a ajuns ornament de flori (FOTO şi VIDEO)

image
image
image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite