Iaşi: Frate şi soră, trimişi în judecată după ce au cotonogit un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi (Foto arhivă)
Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi (Foto arhivă)

Doi localnici din Glodenii Gândului, frate şi soră, sunt acuzaţi că l-au bătut pe omul legii care încerca să aplaneze un scandal.

Mihai Busuioc (43 de ani) şi Natalia Barbăroşie (39 de ani) sunt acuzaţi tulburarea gravă a liniştii publice şi de ultraj la poliţist.

Potrivit actului de trimitere în judecată, pe 12 mai 2009, la casa lui Busuioc au venit nişte persoane pentru a recupera o datorie de la acesta.

Citeşte şi:

Poliţist rutier, reţinut pentru mită

Aflat în stare de ebrietate, săteanul a încercat să-i alunge ameninţându-i cu un par, moment în care o vecină a încercat să-l potolească.  Nervos, bărbatul a început să arunce cu bolovani spre casa acesteia. Speriată, femeia a chemat Poliţia. Apariţia omului legii nu l-a impresionat pe Mihai Busuioc, spun procurorii, dimpotrivă.

La un moment dat şi-a făcut apariţia şi Natalia care, în momentul când poliţistul a încercat să-l imobilizeze pe Mihai Busuioc, a început să-l lovească cu pumnul. Ajutat de consăteni, omul legii a reuşit să-l potolească pe bărbat şi pe sora acestuia, dar nu pentru mult timp.

După ce a simulat că s-a liniştit, bărbatul şi-a reluat jocul cu pietrele pe care le arunca spre oamenii care se adunaseră la casa lui ca la circ.

Poliţistul nu a mai avut altă soluţie decât să ceară ajutorul colegilor pentru a pune capăt scandalului. Agetul s-a constituit parte civilă în dosarul penal întocmit celor doi, cu suma de 15.000 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite