Iaşi: Fost fotbalist de la Poli, la liderul Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După desfiinţarea clubului ieşean şi o accidentare la genunchi care l-a ţinut departe de teren mai bine de un sezon, Ciprian Milea (26 de ani) are şansa să-şi relanseze cariera în oraşul său natal, tocmai la Oţelul Galaţi, liderul Ligii 1. La Oţelul, Milea se va întâlni cu un alt fost coleg de la Poli, respectiv portarul Cristian Brăneţ.

Cotat printre cei mai buni recuperatori din Liga 1 în turul sezonului trecut, Ciprian Milea a suferit o accidentare care i-a frânt cariera aflată în primă ascensiune. Mijlocaşul defensiv a avut o problemă gravă la meniscul genunchiului stâng şi a stat pe tuşă până în intersezon pentru a evita o intervenţie chirurgicală.

revenit la antrenamente, accidentarea a revenit imediat şi a necesitat o operaţie, pe care fotbalistul şi-a achitat-o din fonduri proprii. Clubul ieşean a continuat să-l ignore pe Milea, care a trebuit să se descurce singur mai departe. După desfiinţarea clubului ieşean, nimeni din noua structură ACSMU Poli Iaşi nu l-a contactat pe tânărul jucător, care-şi manifestase disponibilitatea de a rămâne la Iaşi.

Norocul se pare că i-a surâs lui Ciprian Milea, care a ajuns în curtea liderului Oţelul Galaţi, iar la finalul săptămânii trecute a fost prezent la reunirea lotului. De altfel, Milea este născut la Galaţi, unde a făcut junioratul la Dunărea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite