Iaşi: Fost director implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Anghel a intrat cu maşina într-o bordură
George Anghel a intrat cu maşina într-o bordură

George Anghel, fostul director al Asociaţiei Siret-Prut-Nistru, coordonată de Consiliul Judeţean, s-a ales cu dosar penal astăzi după ce a intrat într-o bordură şi a refuzat să- i fie recoltate probe biologice.

Ieşeanul care conducea un autoturism Peugeot pe bulevardul Ştefan cel Mare a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o bordură.Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au pus pe bărbat să sufle în alcooltest şi i-au cerut să meargă la spital pentru a i se recolta probe biologice. Cum acesta a refuzat  a fost dus la sediul Poliţiei Rutiere.

Astăzi pe bulevardul Ştefan cel Mare, din municipiul Iaşi, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Un conducător auto, se pare sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul autoturismului, acroşând bordura. La solicitarea poliţiştilor de a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei acesta a refuzat, drept pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice", a declarat agentul principal Mihai Salda, din cadrul Poliţiei Rutiere.

Întrebat de ce a refuzat recoltarea de probe biologice George Anghel a spus scurt: „dar nu am refuzat". Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, Anghel a mai avut permisul anulat în anul 1998 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite