Iaşi: Femeie sfâşiată de 10 câini comunitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 68 de ani din Horleşti a ajuns în stare critică la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan" după ce a fost muşcată de 10 câini fără stăpân din comună de cap, piept, mâini şi picioare

Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă pe uliţele satului. Pacienta este internată în Clinica de Chirurgie Reconstructivă, însă prognosticul este extrem de rezervat din cauza rănilor severe.

Citeşte şi:

Iaşi: O bătrână a murit după ce a fost muşcată de câini

Iaşi: (UPDATE) Medicii din echipa de resuscitare, muşcaţi de câinii unui pacient

Bătrână atacată de câini comunitari

„Pacienta a fost preluată de o echipă medicală complexă formată din şase medici care încearcă să asigure rezolvarea optimă a leziunilor. Starea pacientei este gravă, iar prognosticul rămâne rezervat din cauza multiplelor răni şi a riscului de infecţie", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului „Sfântul Ioan".

Medicii susţin că nu este zi în care să nu ajungă la spital măcar o vicimă a câinilor vagabonzi.

Primarul comunei Horleşti, Mihai Cadar susţine însă că nu i s-a adus la cunoştinţă despre acest incident şi că de aproximativ un an nu se mai confruntă cu patrupede fără stăpân. „Nu ştiu nimic despre femeie. Anul trecut au fost câini vagabonzi, dar au dispărut. Probabil oamenii i-a omorât sau animalele au plecat pur şi simplu. Oricum, sunt multe familii care au şi câte trei-patru câini la gospodărie“, spune primarul Mihai Cadar.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite