Iaşi: Elevi bătuţi de un învăţător beat mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Hadarag a băgat spaima în elevii săi
Constantin Hadarag a băgat spaima în elevii săi

Constantin Hadarag (57 ani) este cunoscut în toată comuna Golaieşti drept un cadru didactic care iubeşte băutura. Acesta vine turmentat la ore şi îşi înjură şi loveşte elevii. Micuţii se tem să mai meargă la ore şi cer să facă ore cu un alt învăţător.

Elevii din clasa a III-a B de la şcoala din Golăieşti nu mai vor să meargă la ore de frica învăţătorului Constantin Hadarag. Deşi se laudă cu 37 de ani în învăţământ, cadrul didactic în vârstă de 57 de ani îşi terorizează elevii aproape în fiecare zi la şcoală, unde vine ameţit de băutură.

„Ieri ne-a lăsat singuri în clasă să a plecat în crâşmă la băut. Când vine în clasă nu face carte, ci ne înjură şi ne bate. Ne este frică de el, vrem un alt învăţător", au spus la unison elevii clasei a III-a B de la şcoala din Golăieşti.

Cadrul didactic se apără susţinând că nu bea în timpul orelor. „Consum alcool, dar în timpul meu liber. Nu este adevărat că vin băut la şcoală", a sus Constantin Hadarag.

Învăţătorul este însă contrazis de părinţii copiilor din sat, care se tem pentru odraselele lor. „De fiecare dată când îmi plecă feciorul la şcoală stau cu stres până se întoarce acasă pentru că mi-l bate aproape zilnic", a spus Elena Ciortan, mama unui elev.

Citeşte despre problemele cu legea ale învăţătorului din Golăieşti mâine,

în 

image
image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite