Iaşi: Edilii aduc vedete la sfârşitul campaniei de promovare a pistei pentru biciclişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii din Primărie vor inaugura vineri sfârşitul campaniei de promovare a unui transport alternativ.Invitaţii speciali sunt realizatorii de televiziune Cristian Brancu şi Oana Turcu.

Iaşi: Au inaugurat "pista ruşinii" în costum (FOTO şi VIDEO)

Iaşi: Mitocănie: Şi-a urcat bolidul pe pista ruşinii

Cele două vedete vor prezenta în cadrul unei conferinţe rezultatele campaniei „BiciCOOLtura-Iubesc să biciclesc“, demarată de municipalitate pentru a promovarea bicicletei ca mijloc alternativ de transport.

Campania a început în septembrie anul trecut, evenimentul fiind marcat de personalităţi precum Septimiu Sărăţeanu, Adrian Păduraru, Corina Caragea, Laura Cosoi, Adi Carauleanu, Sergiu Tudose şi Dionisie Vitcu.

În cadrul campaniei au fost organizate două concursuri TRIAL, un weekend dedicat bicicletei, cu un Concurs de Orientare pe Bicicletă şi unul dedicat familiilor, „Pe roţi verzi în familie" precum şi o campanie de educare în 8 licee şi 4 universităţi.

„A fost o adevărată bucurie să vedem numărul mare de tineri care au participat cu entuziasm la evenimentele organizate în timpul campaniei. Acest lucru dovedeşte că realizarea pistei pentru biciclete a fost un proiect aşteptat şi util“, a declarat primarul, Gheorghe Nichita.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite