Iaşi: Echipajul SMURD, alarmat inutil de tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, medicii de la SMURD au fost chemaţi să intervină la două cazuri, un accident de motoscuter şi un înec, pentru ca ajunşi la faţa locului să constate că a fost vorba de o bătaie şi o ameninţare din dragoste

Vineri, medicii de la SMURD au fost anunţaţi telefonic că s-a petrecut un accident grav de motoscuter în satul Cârliga. Ajuns la faţa locului, echipajul SMURD a constatat că a fost vorba de o bătaie între tineri. Doi bărbaţi de 24 şi 30 de ani, aflaţi pe motorscuter au fost agresaşi de alţi tineri.

În urmă bătăilor, cei doi s-au ales cu traumatisme grave la nivelul capului şi a coloanei. „Pacienţii au fost transportaţi la Neurochirurgie. Prezentau traumatisme cranio-cerebral, de coloană în urma impactului cu şoseaua şi multiple plăgi la nivelul feţei", spune conf. dr. Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon".

O zi mai târziu, o tânără anunţa la 112 că un băiat se îneca într-un iaz de la ieşirea din oraş. Echipajul SMURD s-a deplasat de urgenţă, însă au constat că băiatul doar îşi ameninţase iubita că se va arunca în apă.

„La locul solicitării au ajuns Poliţia şi echipajul SMURD care constată că tănârul se afla pe marginea lacului. A fost consiliat de medici, asistent şi poliţişti, dar a refuzat transportarea la spital", a declarat Cimpoeşu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite