Iaşi: Echipa Europa FM a adus vuvuzela victoriei acasă la Ioana Stoian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Zafiu şi Bogdan Miu au adus atmosfera de stadion în casa Ioanei Stoian, tănâra din Iaşi care a convins o ţară întreagă că este o adevărată microbistă.

Echipa Europa FM a petrecut o seară plină de suspans cu familia şi prietenii Ioanei, în timp ce urmăreau finala Campionatului Mondial. Deşi George şi Ioana au ţinut cu Spania, iar Bogdan şi restul familiei cu Olanda, cele două părţi au reuşit să se înţeleagă.

"Au participat microbişti din toată ţară, dar Ioana ne-a convins să venim la Iaşi şi să vedem împreună meciul", ne-a spus George.

Familia Stoian i-a întâmpinat pe musafiri cu cele mai bune preparate tradiţionale moldoveneşti. Mama câştigătoarei, Elena a gătit poale-n brâu, grătar cu un sos special, un borş moldovenesc, o ruladă cu reţeta bunicii şi un vin roşu de ţară.

Ioana nu a uitat să pregătească nişte pachete cu bucate pentru Monica Anghel şi Toader Păun.

 „Am participa la concursul Europa FM pentru că sunt microbista casei şi am convins toată familia să mă susţină. Am atras echipa Europa FM cu entuziasmul meu şi cu bucatele tradiţionale moldoveneşti. Am intrat în finală cu Timişoara, însă George mi-a purtat noroc, pentru că el a dat cu banul şi am câştigat", ne-a spus căştigătoarea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite