Iaşi: Ea i-a vrut binele, el telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a ajuns să fie bătută cu o piatră de un tânăr pentru care îşi făcuse griji din cauza telefonului mobil pe care îl avea la dânsa.

Incidentul s-a petrecut în apropierea căii ferate din dreptul localităţii Uricani. Victima era la cules de urzici, spun procurorii, în momentul în care l-a văzut pe Cătălin Durai (28 de ani).

Femeii i s-a părut că acesta mergea periculos de aproape de calea ferată aşa că l-a sfătuit să aibă grijă, apoi şi-a văzut de treabă. Anchetatorii spun însă că tânărul a venit spre ea înarmat cu o piatră în greutate d eaproximativ 500 de grame cu care a început să o lovească peste cap şi mâini, încercând să-i ia telefonul mobil.

La un moment dat, au reţinut oamenii legii, femeia a reuşit să scape de tânăr şi să fugă. Agresorul însă ar fi aruncat cu bolovanul după ea, lovind-o. Femeia s-a prăbuşit din nou dar tânărul tot nu a reuşit să-i smulgă telefonul şi a fugit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pentru infracţiunea de tentativă la tâlhărie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite