Iaşi: (EXCLUSIV) Alcool şi antidepresive în organismul campionului la offroad care s-a împuşcat în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii gălăţeni au primit la dosar rezultatele analizelor toxicologice făcute în cazul lui Radu Bogdan Pavlov, omul de afaceri ieşean care şi-a luat viaţa pe 21 septembrie, în apropiere de Galaţi, cu o puşcă de vânătoare.

Citeşte şi: Pasionaţii de offroad sunt în doliu pentru ieşeanul Bogdan Pavlov

Iaşi: Lacrimi la ultima cursă a lui Bogdan Pavlov (VIDEO)

Iaşi: Prietenii campionului naţional la offroad găsit împuşcat în cap refuză să creadă că bărbatul s-a sinucis (UPDATE)

În momentul în care şi-a luat viaţa, Radu Bogdan Pavlov, se arată în rezultatele analizelor făcute de specialiştii de la medicină legală, avea o concentraţie alcoolică de 1 la mie în sânge. „Moartea a fost violentă. Ţeava puştii a fost practic lipită de gât, iar direcţia de tragere a fost de jos în sus", a precizat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Patronul ieşean care s-a sinucis la Galaţi a ales să moară lângă o troiţă. Psihologii spun că asta indică faptul că a planificat totul cu grijă

Potrivit buletinului toxicologic, în organismul afaceristului ieşean au fost găsite şi urme de antidepresive. Oamenii legii spun că potrivit rezultatelor însă, cantitatea de benzodiazepine era normală, excluzând posibilitatea ca  Radu Bogdan Pavlov să fi luat mai multe pastile o dată. „Dosarul va fi înaintat acum la Parchet pentru ca procurorii să ia măsurile legale care se impun", a mai spus Cristina Tatulici.

Având în vedere rezultatele analizelor toxicologie, cel mai probabil, anchetatorii vor închide dosarul morţii lui Radu Bogdan Pavlov.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite