Iaşi: Două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce ofereau bani unor poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au oferit bani oamenilor legii
Cei doi au oferit bani oamenilor legii

O basarabeancă a încercat să mituiască cu 40 de euro un poliţist de frontier, iar un şofer implicat un accident a oferit bani unui echipaj de poliţie. Ambele persoane sunt cercetate pentru dare de mită.

Raisa Sârbu (46 de ani) a încercat noaptea trecută să intre în România, prin vama Sculeni. Deşi nu avea problem cu viza de intrare în ţară, un poliţist de frontieră a observat că apărea o neregulă la o viză de ieşire. Atunci Sârbu i-ar fi oferit poliţistului 40 de euro. Acest a aunţat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, care au prins-o în flagrant pe femeie.

În jurul orei 05.00 procurorii şi ofiţerii anticorupţie au prins în flagrant un şofer, care încerca să mituiască doi poliţişti de la Secţia III. Andrei Amariei a fost implicat într-un accident cu pagube material în cartierul Dacia. Pentru a nu consemna că se afla la volan în momentul producerii accidentului Amariei le-a promis poliţiştilor că le va da 200 de euro.

Pentru că agenţii nu au fost de acord şi l-au condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, şoferul le-a întins 100 de lei şi le-a spus că le va aduce mai târziu restul de bani.  "Celor două persoane le-a fost întocmit dosar penal pentru dare de mită. Vor fi cercetaţi în stare de libertate", a declarat procurer Carmina Pascal, purătorul de cuvânt al Tribunalului Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite